Navijač Hajduka ozlijeđen u napadu BBB-a u Zagrebu

Foto: Dalmatinski portal

U Zagrebu su sinoć napadnuti navijači Hajduka, a teško je ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca, koji se još uvijek nalazi u bolnici, te ga čeka operacija noge. Vrca je, inače, u centar pažnje dospio nakon što je u svom dućanu stavio jaja na akciju dok Hajduk bude prvi, piše Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je rekao, on i njegovo društvo su nakon dvoboja s Goricom večerali u Zagrebu, a kada su htjeli ući u auto za Split, vidjeli su da im je guma probušena, isparana nožem. U pomoć im je priskočio i jedan Zagrepčanin, da bi u jednom trenutku dotrčala grupa od petnaestak BBB-a i krenula ih tući. Bili su maskirani i naoružani palicama. Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.