Navijači Dinama nakon smjene Jakirovića: Kako ste se lako riješili onoga koji je donio duplu krunu i Ligu prvaka

Foto: fah

Dinamo je potvrdio kako je trener Sergej Jakirović (47) smijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“GNK Dinamo ovim putem želi obavijestiti javnost kako je dogovoren sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom plavih, Sergejom Jakirovićem. Prvu momčad će kratkoročno do odluke o novom dugoročnom trenerskom rješenju voditi dosadašnji član stručnog stožera, Sandro Perković.

Sergeju Jakiroviću od srca zahvaljujemo na svemu što je dao za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere. Ovim putem apeliramo i na medije i javnost da imaju razumijevanja prema Sergeju Jakiroviću i njegovoj obitelji i da ne pogoršavaju ionako stresnu situaciju”, stoji u objavi Dinama na Facebooku.

Uskoro je uslijedio čitav niz komentara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako ste se lako rijesili covjeka koji nam je donjeo duplu krunu i Ligu prvaka, strasno, stvarno ne znam sta ste ocekivali protiv Bayerna na otvaranju Lige prvaka gdje je svaki gol itekako bitan zbog novog formata, a jos i tri penala. Da ste Kloppa doveli nebi se obranio od Bayerna sto je u nekoliko navrata i sam dokazao vodeci Borussiu.

Kada nitko nije htio preuzeti onakav Dinamo, on je napustio svoje sigurno mjesto i posao u Rijeci u najboljim trenutcima i izvukao Dinamo iz ponora. O ovoj sezoni ne moramo ni pricati, Qarabag nam ni gola nije zabio! Gospodine Jakire sretno dalje!”

“Profa, hvala na ‘najluđem’ proljeću ikada i skidanje skalpa Betisu. Sretno dalje u karijeri.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala na doprinosu u Dinamovim uspjesima, na naslovima državnog prvaka i ulasku u Ligu prvaka. One loše stvari treba što prije zaboraviti, posebno poraz od Hajduka u prvenstvu i ovu katastrofu s Bayernom. Sretno u nastavku karijere.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.