Navijači Hajduka vrijeđali Burića i Brbića, igrači svjesni loše igre: ‘Krivo nam je’

Foto: fah

Nogometaši Lokomotive i Hajduka su u Zagrebu odigrali bez golova, 0-0. Tako sada Hajduk zaostaje bod za Dinamom, koji ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav rezultat razočarao je i pripadnike Torcide, pa je jedan dio krenuo sa skandiranjem treneru Buriću kojeg je navodno netko iz publike gađao i bocom.

Uvrede je pretrpio i predsjednik kluba Marin Brbić.

“Jeste li ovo vježbali na Braču?” ili “Ovo nije Hajduk, što radite od našeg simbola?”, moglo se čuti iz publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I igrači su bili svjesni loše igre, pa je tako Stefan Simić za Slobodnu Dalmaciju  izjavio: “Došli smo ovdje po pobjedu. Hvala navijačima na podršci, osjećali smo se kao doma. Krivo nam je, žao nam je što se svi skupa kući ne vraćamo sretni, ali sam siguran da ćemo se protiv Slaven Belupa vratiti pobjedama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.