Navijači priredili veliko iznenađenje za Vatrene – lik Modrića na neboderu: ‘Kapetane, povedi nas’

Foto: Navijači,montaža Narod.hr

Hrvatska i Brazil sastaju se u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru u petak od 16 sati. Navijači su uoči utakmice priredili još jedno iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na neboderu se vrti fotografija Luke Modrića na jednom tornju i natpis Kapetane na drugom, potom hrvatska zastava i poruka “Povedi nas”, te kao treće naša trobojnica i “Your Croatian fans”.

Mediji navode da je hrvatski poduzetnik Omar Saćiragić, koji dugo radi u Katru, pokrio financijsku stranu reklame i iznenadio sve prisutne.

“Ovdje gledate LED projekciju na zgradama, poruku igračima za sutra, prvenstveno kapetanu Luki. Ovo je naš udio, naših navijača koji je dosta malo. Ima nas dvije tisuće, ali smo dobro organizirani. Ovo je samo jedna od akcija kojima želimo dati naš doprinos dečkima za sutra. Mi smo daleko najmanja zemlja u najbolji osam i da to pokažu na terenu kao što su pokazali u Rusiji”, rekao je ua Večernji list, koji donosi i video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.