Navijači Reala zabrinuti: Luka Modrić ipak neće biti spreman za derbi protiv neugodne Celte?

Foto: Twitter

Kako smo već pisali najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić priključio se treninzima Reala, relativno brzo nakon ozljede bedrenog mišića. Naime, u prvi se mah mislilo da će kapetan Vatrenih morati pauzirati mjesec dana.  Međutim,  oporavak je išao dosta brzo, a i ozljeda nije bila teže prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerovalo se isto tako da će Luka biti spreman za dvoboj protiv neugodne Celte, kluba koji je Real izbacio iz Kupa kralja prije nekoliko dana, međutim, u ovom trenutku malo je vjerojatno da će Hrvat uistinu istrčati u derbiju.

“Modrić je gotovo otpisan za dvoboj protiv Celte. Hrvat, koji je u četvrtak trenirao s ostatkom momčadi ovaj je put trening proveo sam, odvojen od ostatka. U Realu s Lukom ne žele ništa riskirati, boje se obnove ozljede prije utakmice osmine finala protiv Napolija”, piše španjolska Marca.

Navijači, naravno, i dalje ne gube nadu, ipak na potezu su liječnici. Inače, u momčad se prije Luke uspio nakon ozljede vratiti Brazilac Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.