Navijači uz Vatrene u Rigi: Po pobjedu za Vukovar, za cijelu Hrvatsku

Foto: snimka zaslona

Uz Vatrene i po “minusu” u daleku Rigu stigli su vjerni navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša ekipa predvođena Ivanom Dorianom Molnarom razgovarala je s hrvatskim navijačima koji s nestrpljenjem očekuju važnu utakmicu protiv Latvije.
– Došli smo iz Njemačke, inače smo Hercegovci, Zagorci, Dalmatinci, od svuda. Očekivanja su uvijek pozitivna, moramo pobijediti, to je to. Idemo na prednost 3-0 za Hrvatsku. Strijelci? Pašalić, onaj iz Rijeke, Pjaca i Modrić, rekao je Pero iz Njemačke.

– Moramo pobijediti, to je to. Velika pobjeda, večeras 3-0 ili 4-0 za Vukovar. Za Dalića, za dečke, za svu publiku, za cijeli Vukovar, cijelu Hrvatsku, Škabrnju i ostalo, dodao je navijač iz Makarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas Latvija slavi Dan neovisnosti, dok je u Hrvatskoj Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.