NBA liga: Lou Williams u Rocketse, Crey Brewer u Lakerse

Foto: fah

Američka profesionalna košarkaška momčad Los Angeles Lakersi u utorak su imenovali svog legendarnog igrača Magica Johnsona za novog predsjednika košarkaških operacija, a samo nekoliko sati potom Magic je povukao i svoj prvi potez poslavši braniča Loua Williamsa u Houston Rocketse u zamjenu za Creya Brewera i izbor u prvom krugu ovogodišnjeg “drafta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije započinjao utakmice u početnoj petorci, 30-godišnji Williams je u dosadašnjem tijeku ove sezone bio prvi strijelac Lakersa sa 18.6 koševa po utakmici, a usto je imao i po 3.2 skoka i asistencije.

Brewer je ove sezone postizao tek 4.2 koša za Rocketse.

S omjerom pobjeda i poraza 19-39 Lakersi su trenutačno pretposljednja, 14. momčad Zapadne konferencije, slabiji su tek Phoenix Sunsi sa 18-39, dok su Rocketsi sa 40-18 na trećem mjestu Zapada, odmah iza Golden State Warriorsa (47-9) i San Antonio Spursa (43-13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.