Nema više vremena za čekanje: Lovre Kalinić prelazi kod Vahida Halilhodžića u Nantes?

Foto: fah

Donedavno prvi izbor Zlatka Dalića, standardni čuvar mreže Vatrenih, Lovre Kalinić, danas je putu da ponovno promijeni klub. Naime, Kalinić je pričuvni vratar u Aston Villi, a nakon što je ugovor obnovio Jed Steer, s druge strane čeka se oporavak Orjana Nylanda, to ne može zadovoljiti ambicije golmana koji želi u idućim godinama čvrsto zgrabiti ”jedinicu” hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu engleski mediji Lovre Kalinić ponovno bi mogao promijeniti klub, i to vrlo brzo. Naime, za usluge golmana hrvatske reprezentacije zanimanje je pokazao bivši trener Dinama, trenutno trener francuskog Nantesa, Vahid Halilhodžić. Mogla bi to biti sjajna prilika za hrvatskog reprezentativca, koji sasvim sigurno nije zaboravio braniti preko noći.

Naime, Aston Villa želi iz Nantesa dovesti Valentina Rongiera, Kalinić bi u tom slučaju mogao krenuti put Francuske kao zamjena, uz, dakako, još ponešto novaca, budući da prema transfermarktu Lovre vrijedi 6,5 milijuna eura, s druge strane vrijednost Rongiera procijenjena je na 15 milijuna eura.

Podsjetimo, Lovre Kalinić je za Aston Villu branio tek osam puta, primio je 15 golova, a s Villom ima ugovor do 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.