Nenad Bjelica o derbiju protiv Hajduka, ali i eventualnom povratku Zorana Mamića u Dinamo!

Foto: fah

Kako smo već pisali Dinamo sutra na Maksimiru od 19 sati dočekuje momčad Hajduka. Iako su Modri osigurali novi naslov prvaka očekuje se dosta navijača i plava proslava novog trofeja. Slavlje će biti donekle pomućeno činjenicom da su u finalu Kupa Hrvatske u Puli plavi izgubili od Rijeke 3:1 i tako ipak ostali bez duple krune.  Dinamo proslavu svog 20. naslova želi uveličati pobjedom protiv velikog rivala iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama, Nenad Bjelica, najavio je derbi te je potvrdio kako u Dinamu vlada dobra atmosfera bez obzira na poraz u Kupu.

“Svi želimo ovu sezonu zaključiti na način kako smo igrali tijekom cijele godine. Gotovo svi igrači osim Muse i Rrahmanija su nam na raspolaganju, dobro smo se odmorili poslije finala kupa, pa vjerujem kako ćemo sutra gledati dobar derbi i upisati novu pobjedu.”

Iako su Modri izgubili finale Kupa protiv Rijeke 3:1 Bjelica ne bi ništa mijenjao i dalje bi plavi igrali u istom sastavu, na isti način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, i dalje ne bih ništa mijenjao uoči finala kupa. Pa mi smo deset dana ranije igrali u Rijeci, tamo su ih spašavale više sile i sjajni Sluga, a s tim istim igračima smo onda zaigrali u finalu. Najveći problem je bila naša energija, tu je Rijeka bila jača, a kada malo prazni uđete u ovakvu utakmicu, Rijeka to kažnjava.”

Što trener Modrih misli o Hajduku koji već godina ne može ni blizu naslovu?

“Splićani su se pod vodstvom Siniše Oreščanina definitivno digli, igraju u sistemu koji je svima vrlo nezgodan. Završavaju sezonu kako su igrali tijekom cijelog proljeća, ali vjerujem da ćemo mi biti bolji. Sastav? Vidjet ćemo, imamo još jedan trening, izabrat ćemo one koji su fizički i mentalno najspremniji.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nije se moglo izbjeći pitanje treneru glede eventualnog povratka Zorana Mamića na Maksimir. Navodno bi se Mamić mogao vratiti na mjesto sportskog direktora.

“Surađivali smo prošloga ljeta tijekom prijelaznog roka, dok smo ove godine samo razmjenjivali poruke, čestitali jedan drugom na rezultatima”, kazao je Bjelica, koji nije želio ulaziti u stvari koje se tiču pravosuđa budući kako je Zoran Mamić ipak nepravomoćno osuđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.