Nenad Bjelica o dva povratnika: ‘Vraćamo ih u život’

Zagreb, 5.10.2019 - Utakmica 11. kola Prve HNL Dinamo - Slaven Belupo. Na slici treneri Nenad Bjelica i Ivica Sertić. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Trener Dinama Nenad Bjelica je nakon 1:0 pobjede protiv Slaven Belupa bio zadovoljan rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro smo ušli u utakmicu, u prvom poluvremenu, pogotovo drugom dijelu poluvremena, imali smo dobrih prilika, nismo ih iskoristili. Da smo zabili drugi gol, vjerojatno bismo malo otvorili utakmicu, natjerali bismo protivnika da malo više izađe. Ovako smo do kraja ‘strepili’ za pobjedu, ali čestitam svojim dečkima što su nakon dosta napornog tjedna uspjeli smoći snage i pobijediti. Rezultat 1:0 uvijek protivniku daje priliku da na neki način dođe do svog gola. Oni su se stvarno disciplinirano branili i čestitam im na vrlo uspješnoj obrani”, rekao je Bjelica.

Ponovno su igrali François Moubandje i Izet Hajrović.

“Tako je, vraćamo ih ‘u život’. Moubandje je dobio priliku, ali nije mu lako ako ne igra u kontinuitetu. Odigrao je solidno, ništa spektakularno. Uostalom, ni cijela momčad nije odigrala baš spektakularno. Hajrović je ušao s klupe, ali teško je u tih 15, 20 minuta pokazati što možeš i znaš, pogotovo ako nemaš kontinuitet. Obojica dobro rade, dobro treniraju i u odeđenom trenutku ćemo ih trebati. Evo, danas smo ih trebali”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener gostiju Ivica Sertić je rekao: “Također sam zadovoljan kako je to izgledalo. Naš je cilj bio što duže držati Dinamo u egalu da ga uvedemo u neku nervozu, što nam nije uspjelo u startu. Ali nama je i 0:1 bio aktivan rezultat jer se uvijek može dogoditi bilo kakav prekid, bilo kakva tranzicija, tako smo i planirali. I tu se odmah osjetila Dinamova nervoza, gdje oni nisu uspjeli utakmicu privesti mirnije kraju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.