Nevjerojatan napad na suca Ivana Bebeka: ‘Pao sam, a oni su me nastavili udarati i potom su brzo nestali’

Sudac Ivan Bebek je u noći s nedjelje na ponedjeljak napadnut ispred jednog noćnog kluba u Sinju. Prišli su mu s leđa dok je napuštao noćni klub i udarcima ga srušili na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Otišao sam na piće s prijateljima. Kada sam krenuo kući, prišli su mi s leđa i počeli me udarati po glavi. Ne znam koliko ih je bilo… Pao sam, a oni su me nastavili udarati i potom su brzo nestali. Kako sam bio pod šokom, samo sam otišao kući, a ujutro sam nazvao policiju”, ispričao je za Sportske novosti.

Nakon svega ima velike podljeve ispod oba oka, te iza uha, kao i ozljede na potiljku, vratu i ramenima.

Hrvatski nogometni savez osudio je napad od strane nekoliko osoba na Ivana Bebeka koji se dogodio u Sinju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogometni sudac Ivan Bebek verbalno je i fizički napadnut u Sinju, za što je podnio prijavu policiji. Neovisno o motivima napada, Hrvatski nogometni savez osuđuje bilo kakav oblik nasilja te poziva institucije države da identificiraju i procesuiraju počinitelje. HNS će pratiti razvoj slučaja i prema potrebi dodatno reagirati kada bude poznato više detalja, kao i motivi napadača”, stoji u priopćenju HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.