New York Knicksi nakon 18 poraza kod kuće upisali prvu pobjedu

Foto: fah

New York Knicks su sinoć upisali prvu pobjedu kod kuće nakon 18 poraza svladavši sa 130-118 San Antonio Spurse, a Denver Nuggets su bili bolji sa 123-96 od LA Clippersa Ivice Zubca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima New Yorka, koji nije pobijedio u Madison Square Gardenu od 1. prosinca, najbolji je bio Damyean Dotson sa 27 koševa, a Kevin Knox je dodao 19 koševa i 10 skokova. Mario Hezonja nije ulazio u igru za New York.

DeMar DeRozan je bio najbolji pojedinac Spursa, kojem je ovo šesti poraz u sedam utakmica i nalaze se na sedmom mjestu Zapadne konferencije, sa 32 ubačaja.

Denver Nuggets su uvjerljivo sa 123-96 slavili protiv LA Clippersa, a do pobjede su ih vodili Nikola Jokić sa 22 poena i 16 skokova te Paul Millsap sa 21 poenom i 16 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Clippersa bioo je Lou Williams koji je utakmicu završio sa 24 koša. Ivica Zubac je u 19 minuta na terenu zabio osam koševa (šut iz igre 4/11) i upisao sedam skokova te dvije asistencije i jedan blok.

Sa 41 pobjedom i 18 poraza, Denver se nalazi na drugom mjestu u Zapadnoj konferenciji iza vodećih Golden State Warriorsa.

U zadnjoj utakmici igranoj sinoć Orlando Magic je kod kuće sa 113-98 pobijedio Toronto Rapotorse. Nikola Vučević je bio najbolji kod Magica sa 23 koša i 12 skokova, a Terrence Ross kod Toronta sa 28 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.