Neymar: Da imate 24 godine i toliko novaca i vi biste radili iste stvari kao ja

Foto: fah

Iako je jedan od najboljih nogometaša svijeta Brazilac Neymar nema razloga za količinu bahatosti koju pokazuje. Naime, žestoko se obračunao sa kritičarima koji nisu zadovoljni njegovim ponašanjem van terena, najviše učestali noćni izlasci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morate gledati stvari koje radim na terenu, sve ostalo moja je privatna stvar. Možete mi suditi na osnovi mojih predstava na terenu. Nemam problema govoriti o igri, kartonima i isključenima, ali imam kada je u pitanju moj privatni život. Imam 24 godine i imam stvari koje su mi bitne u životu osim nogometa, a kada je to u pitanju veoma sam tih”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim izlaziti i zabavljati se s prijateljima. Zašto ja ne bi uživao u tulumima? Smijem i nastavit ću s tim. Ako ja ispunjavam sve svoje obaveze prema klubu onda ne vidim nikakav problem. Zamislite da imate 24 godine, da zarađujete koliko i ja i da imate sve što ja imam. Pa, zar ne biste radili isto!?”, zapitao se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.