Nezadrživ: Svjetski prvak Lewis Hamilton slavio i na zadnjoj utrci sezone u Abu Dhabiju

Foto: fah

Svjetski prvak Lewis Hamilton (Mercedes) slavio je i na zadnjoj utrci sezone u Abu Dhabiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hamiltona je to 11. trijumf ove sezone i 73. u karijeri.

Drugo mjesto na stazi Yas Marina osvojio je Nijemac Sebastian Vettel (Ferrari), dok je treći bio Nizozemac Max Verstappen (Red Bull).

Foto: fah

Hamilton je prvak s ukupno 408 bodova ispred Vettela koji je imao 320. Treći je u ukupnom poretku bio Finac Kimi Räikkönen (Ferrari), koji je danas odustao, ali to nije iskoristio njegov sunarodnjak Valtteri Bottas, koji je osvojio tek peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrka u Abu Dhabiju bila je i zadnja za dvostrukog svjetskog prvaka Španjolca Fernanda Alonsa (McLaren), koji je karijeru okončao zauzevši 11. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.