Ngannou bahat do kraja uoči borbe s Miočićem: ‘Mogu ga pobijediti kad poželim, on je prvak jer pravi prvak nije bio tu’

Foto: Twitter

Francusko – kamerunski borac Francis Ngannou u razgovoru za MMA Junkie još jednom je pokazao koliko zapravo vjeruje u sebe, iako se vidi i njegova neizbježna prepotencija. Evo kako je najavio borbu protiv američkog borca hrvatskih korijena Stipe Miočića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Postavit ću mu zamke, uhvatit će se u jednu. Parter ili stand-up, svejedno mi je. Stipe je dobar hrvač, ali uz malo moje tehnike plus snaga… Ne želim ga samo pobijediti, želim učiniti nešto posebno.”

Dakle, Francuz kamerunskog podrijetla je više nego siguran u sebe, a iskreno rečeno, ima i razloga, sjajan je borac, dok mu veliki vjetar u leđa daje UFC, koji ga već sada neizravno proglašava prvakom te ga mnogi očito favoriziraju.  Meč ”stoljeća” održat će se 20. siječnja u Bostonu.  Iako je samouvjeren Ngannou bi morao znati da Močić nije amater, već čovjek koji treći put brani naslov i ukoliko to uspije ući će u povijest kao jedini u teškaškoj kategoriji kojem je to uspjelo.

”Stipe je prvak s razlogom? Istina, a razlog je taj što pravi prvak nije bio tu. Sad kad je došao, Miočić više neće biti prvak. Mogu završiti taj meč kad god poželim i gdje poželim. No ovo je samo korak prema onom što ću napraviti u ovom sportu. I prije debija za UFC vjerovao sam da ću napraviti nešto posebno”, poručio je Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Stipe Miočić je nedvosmisleno rekao kako je očito da UFC navija za Ngannoua.

”Stvorio se taj ‘hype’ oko njega jer udara strašno, meni je to jasno, shvatili smo njegovu snagu, ali već sam se borio protiv takvih. Ne vidim kako bi mu sav taj ‘hype’ dao prednost u borbi protiv mene. Uostalom, tipovi koje je on pobijedio da bi došao do šanse za naslov, ja sam ih pobijedio isto tako uvjerljivo i to prije dvije godine kad su bili bolji nego sada …”, poruka je američkog Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.