Ni Guardiola nije tako vikao: Poslušajte kako je promašaj Sterlinga u četvrtfinalu Lige prvaka doživio islandski komentator

Foto: Snimka zaslona

Bivši engleski prvak i jedna od najskupljih momčadi svijeta, Manchester City, bio je favorit protiv Lyona u četvrtfinalu Lige prvaka, no, tome unatoč izgubili su zasluženo od skromnog Lyona. Bilo je to 3:1 za skromnu, ali izuzetno dobro posloženu, francusku momčad. Lyon je prošao dalje te će večeras pokušati u polufinalu napraviti novu senzaciju protiv goropadnog i moćnog Bayerna, koji je u četvrtfinalu ”razbio” Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka vjerojatno se mogao izbjeći da nije bilo nevjerojatnog promašaja Raheema Sterlinga, igrača Cityja koji propustio iskoristiti stopostotnu priliku i ubaciti loptu u praznu mrežu pri vodstvu Lyona 2:1. Da su igrači Pepa Guardiole uspjeli izjednačiti tko zna u kojem bi se smjeru utakmica dalje odvijala.

Samo minutu nakon tog promašaja Lyon je postigao i treći pogodak te je tako odlučio četvrtfinale, a na poseban način je promašaj Sterlinga doživio islandski komentator. Kako je promašaj Sterlinga doživio islandski komentator vjerojatno nije ni Guardiola, čak ni on, koji je pao na koljena poslije poraza, nije tako vikao.

Poslušajte  reakciju OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.