Ni suze ne pomažu Alenu Haliloviću!

Foto: Twitter

Alen Halilović više nije sretan u Njemačkoj, u Bundesligi, nažalost, nije dobio ni blizu minutažu kojoj se nadao. Naime, mladi hrvatski reprezentativac ove je sezone nakon dolaska iz Barcelone odigrao svega 138 minuta u dresu HSV-a, razlog je to za odlazak. Očito je da Halilović pravu prliku neće dobiti, jer ako nekog igrača skupo platite, a on ne igra u kontinuitetu, nema tu prave budućnosti. Drugim riječima, Alen Halilović nije uspio u Bundesligi, djelomično je sam kriv, a djelomično su odgovorni oni koji mu nisu dali priliku u kontinuitetu, kako bi definitivno pokazao je li ili nije igrač za najveće domete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je stvarnost Alena Halilovića prosječnost, igrač koga su uspoređivali Lionelom Messijem i koji se sam proglasio predobrim za Dinamo, nestao je sa nogometne pozornice, barem one vrhunske.  HSV je od Barcelone naplatio pet milijuna eura i to nakon što je odradio sjajnu posudbu u Sportingu iz Gijona. Izgledalo je da Halilović napokon postaje igrač kakav je mogao ili kakav bi mogao biti.

Prema pisanju Mundo Deportiva Alen Halilović se posuo pepelom te sada moli sportskog direktora Barcelone, Roberta Fernandeza, da ga izbavi iz Njemačke te kako bi mu pomogao pronaći novi klub u Španjolskoj u ovom mjesecu. Barcelona ima pravo prvokupa, naime, Barcelona može u iduće dvije sezone okupiti Halilovića za maksimalno deset milijuna eura. Naravno, u ovom trenutku tako nešto Barceloni ne pada napamet, hoće li se gazde Barcelone smilovati tek će se vidjeti. No, Barcelona zasad nije reagirala, nije se smekšala, niti su čelnika katalonskog diva ganule suze ”sina razmetnoga…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.