Nick Kyrgios nastavio kritizirati one koji su organizirali korona turnire u sklopu tzv. Adria Toura, red došao na Bornu Ćorića…

Foto: fah

Australski tenisač, Nick Kyrgios, nastavio je s kritikama na račun sudionika bespotrebnog korona turnira kako onog u Beogradu, tako i onog u Zadru, a što su kritizirali gotovo svi ugledniji svjetski mediji. Radi se o regionalnom korona partyju koji je organizirao srpski tenisač, Novak Đoković, koji je uz Gorana Ivaniševića, Grigora Dimitrova i Borne Ćorića bio pozitivan na koronavirus. Nažalost, a što je posebno skandalozno, na korona regionalnom turniru u Zadru održan je i Kids day, odnosno druženje tenisača s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Kyrgios je tada prozvao tenisače i organizatore zbog nemara te uopće ideje da takvo što održe unatoč pandemiji, a što su, kako smo već spomenuli, učinili i svi vodeći svjetski mediji.  Nigdje u svijetu u vrijeme tzv. Adria toura teniski turniri nisu igrali, u Beogradu i Zadru igrali su se pred velikim brojem navijača.

Hrvatski tenisač, Borna Ćorić, podsjetimo, kazao je u izjavi za Jutarnji list kazao je kako ga nije briga što priča Kyrgios te da bi razumio da netko drugi tako kritizira, a ne on. Također, rekao je da nema problema s njegovim kritikama na osobnoj razini. No, tu Ćorić nije u pravu, kritike su došle i od strane brojnih medija, zapravo najvećih medija.

Nakon što su neki teniski portali prenijeli izjave Borne Ćorića na račun Kyrgiosa reagirao je Australac na Twitteru te je kritizirao Bornu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebalo bi te biti briga. Zar imaš kamenje u glavi? Ponovit ću, OK je podržati svoje prijatelje, ja ih samo želim učiniti odgovornima. Oni su tenisači, nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićeva inteligencija je nula”, završio je Kyrgios te dobrim dijelom uvrijedio hrvatskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.