Uznemirujući video: Boksač na parkingu noćnog kluba udario čovjeka, ovaj pao i preminuo

Foto: Snimka zaslona

Tragični incident, s najgorim mogućim posljedicama, gubitkom ljudskog života, dogodio se u Rusiji. Naime, bivši boksač Mihail Starcev je s leđa udario čovjeka koji je bez svijesti pao i udario glavom u beton te preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sveta_roh on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši boksač Mihail Starcev te viša dvostruka svjetska prvakinja u kickboxingu Lilija Vorogušina u noćnom su izlasku bili glavni akteri tragedije u kojoj je život izgubio otac troje djece, piše Russia Today, a prenosi portal 24 sata.

Naime, tragedija se dogodila na parkingu kluba u ruskom Barnaulu, došlo je do tučnjave koja je završila tragično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sveta_roh on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogobrojni svjedoci su gledali, a neki su se i umiješali, u sukob boksača i kickboksačice. Sukobili su se s čovjekom koji je, kako se vidi na snimci, u desnoj ruci držao štaku. Kako bi zaštitio napadnutog čovjeka nakon što ga je spomenuti dvojac bacio na pod, događaju se približio Pavel Pohlov koji nije ni slutio da bi mu to moglo biti zadnje što će u životu napraviti.

Nakon što je Lilija nogom udarila čovjeka na podu, Pohlov je udario bivšu svjetsku prvakinju na što mu je s leđa reagirao Starcev i krošeom ga onesvijestio pri čemu je Pohlov žestoko udario glavom u beton i preminuo. Supruga preminulog podijelila je snimku na društvenim mrežama te prozvala borce. A očito to nije bio jedini incident sa spomenutim dvojcem, jer je žena ubijenog objavila još neke uznemirujuće snimke.

”Zahvaljujući ovoj životinji mojih troje djece više nema oca koji nije samo tako mogao proći pored napada na hendikepiranu osobu. Taj je čovjek sa štapom samo htio pobjeći od ove ološi. Moj Pavel je došao pomoći i razdvojiti ih, ali kick-boxing prvakinja Vorogušina i njezin prijatelj su i nas napali. Onda se dogodio taj fatalni udarac i trenutna smrt. Trenutna! Nitko se od te ološi nije niti ispričao meni ili njegovim roditeljima”, napisala je supruga ubijenog koja je također sudjelovala u događaju, a prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.