Tko je za Benzemu najbolji dribler u nogometu? Francuz spomenuo tek jedno ime i tu je stao…

Foto: fah

Bivši francuski reprezentativac, Karim Benzema, dugo je vremena bio u sjeni ostalih prepoznatljivih napadača Reala, no, odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus te neshvatljivog posrnuća Garetha Balea do izražaja je došla nedvojbena kvaliteta francuskog napadača. Naime, Real Madrid je ove sezone u nevjerojatnoj završnici, u situaciji kada je Barcelona sve držala u svojim rukama, uspio osvojiti naslov prvaka, jedan od najzaslužnijih igrača za veliki uspjeh Reala, koji se uoči prekida prvenstva uzrokovanog pandemijom koronavirusa nije očekivao, svakako je Benzema, dakako, tu je i hrvatski kapetan Luka Modrić. Benzema je postigao neke od ključnih golova za kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski napadač već više od desetak godina igra na vrhunskoj razini, igrao je i igra protiv najboljih igrača današnjice, istovremeno igra i zajedno s njima u istom klubu te iz prve ruke može govoriti o kvalitetama vrhunskih nogometaša, bilo svojih suigrača, bilo onih koji igraju u drugim momčadima s kojima je Real igrao.  Na svom YouTube kanalu zvijezda Reala odgovarala je na pitanja svojih navijača, koje je zanimalo da nabroji najboljih pet driblera današnjice. Benzema je spomenuo tek jednog nogometaša, koji nikad, barem zasad, nije igrao u Realu:

“Neymar i prestajem brojati”, poručio je Karim Benzema.

Benzema je dodao kako ne bi mijenjao titulu prvaka svijeta s Francuskom za osvojene četiri Lige prvaka s Realom. Ronaldo Nazario i Zinedine Zidane su igrači s kojim bi najradije igrao, za najbolje obrambene nogometaše naveo je Sergija Ramosa te Raphaela Varanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Komplicirano je izabrati najboljeg s kojim sam igrao. Tu su bili Cristiano, Kaka, Raul, sada Ramos… Ne mogu izabrati niti jednog”, dodao je Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.