Nije dugo Gazzetti trebalo da krene s kritikama na račun Ante Rebića

Foto: fah

Hvalili su ga dugo vremena, no malo je trebalo a da ponovno krenu kritike, iako se tek vratio poslije ozljede. Takvi su uglavnom talijanski mediji. Dakako, govorimo o nogometašu Milana i hrvatske nogometne reprezentacije Anti Rebiću. Naime, Gazzetta dello Sport prozvala je Antu Rebiću zato što on ”jedini ne daje golove”, ali zato asistira, nedavno je asistirao i Zlatanu Ibrahimoviću, koji je loptu serviranu od hrvatskog igrača s nekoliko metara pospremio u gol. Ante Rebić je do prekida sezone uzrokovane pandemijom koronavirusa bio najbolji strijelac Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Od kolovođe do rijetke iznimke. U momčadi s 11 različitih strijelaca u prvenstvu, hrvatski napadač i dalje je ‘suh’, bio krilo ili zamjenik Ibre. Posljednji je gol zabio u Bologni prošlog srpnja”, piše Gazzetta te u istom članku u istom ritmu nastavljaju s kritikama.

“U grupi strijelaca kojoj su se Calabria i Kalulu također pridružili protiv Genoe, nedostaje jedno veliko ime. Neočekivano, s obzirom na drugi dio prošle sezone. Ante Rebić i dalje je suh: 12 utakmica Serie A i Europske lige, nula golova”, analizirala je Rebićevu polusezonu Gazzetta.

Istina, Hrvata neće pogodak pa neće, no tako je bilo i po dolasku u Milan, a kad je krenulo Ante se nije zaustavio, gotovo u svakoj utakmici zabio je gol. Inače, Milan je lakoćom prošao grupnu fazu Europske lige, u prvom kolu nokaut faze ih čeka nova ”žrtva” beogradska Crvena zvezda. Zadnji je pogodak Rebić zabio Bologni 18. srpnja, da bi sljedeće tri utakmice ostao bez pogotka. Posljednju utakmicu je propustio zbog žutog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sezona počela tako je Rebić propustio zabiti protiv Bologne i Crotonea, nakon čega je zbog ozljede lakta propustio šest utakmica. Vratio se u prvu momčad Milana, no još uvijek ga gol neće, zasad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.