‘Nije prikladno da se optužuju ljudi’: Damir Mišković ne slaže se s načinom na koji su se ponijeli hajdukovci na Skupštini HNS-a!

Foto: fah

Predsjednik hrvatskog prvaka Rijeke Damir Mišković komentirao je pobjedu Davora Šukera na predsjedničkim izborima koja je posve očekivana s obzirom kako je Šuker bio jedini kandidat. Na Skupštini, koju su proglasili nelegalnom, žestokim kritikama Hajdukovci su zasuli aktualno vodstvo Saveza, da bi nakon toga napustili Skupštinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nisam odvjetnik pa ne znam je li legalno ili ne. Ako se održava, onda je, ako ne, onda će netko donijeti odluku o tome. Nisam toliko upućen u to. Ako netko nešto želi reći, ima točke ‘razno’, po meni nije prikladno da se optužuju ljudi… Uključujući mene. Svako ima svoj put i to je demokratski. Hajduk ima svoj put, Rijeka svoj… To je jedna stvar, ali sustavno financiranje sporta je ono što je bitno. A onda neka navija svako za koga hoće”, rekao je za Večernji list Damir Mišković. Podsjetimo, za Šukera je bilo 47 glasova, protiv tek jedan.

Mišković je kritizirao organizaciju koja je, kako smatra, na ”slaboj razini.”

”Ovakva organizacija mora biti napravljena na boljem, energičnijem temelju. Šuker je samo jedan od dijelova HNS-a, a svi mi se trebamo bolje organizirati da bi bilo bolje za naš nogomet i sport.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kao i za mnoge druge tako i za Miškovića, pobjeda Davora Šukera je posve očekivana. Razumljivo i zašto.

”Bio je jedini kandidat. Mi iz Rijeke smo bili suzdržani. Ostali smo pri onome što smo najavili. Mi želimo biti dio promjena i dio nečega što treba ići na bolje, a na bolje može ići samo ako se sustavno financira hrvatski sport..”, rekao je Mišković, koji tvrdi da nije najvažnije tko je na čelu HNS-a.

”Bez uvrede bilo kome, nije krucijalno tko je predsjednik. Da pitate recimo tko je predsjednik njemačkog saveza, ne bi znali, recimo ja ne znam… Bitno je kakvo će nam biti sustavno financiranje, 70-80% je oko loptačkog sporta i to izumire. Ne može jedan čovjek sam ništa voditi…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.