Nikad iskreniji Srna otkrio koje su bile posljednje riječi pokojnog oca u četiri oka prije Eura

srna
Foto: fah

Mario Stanić, bivši proslavljeni hrvatski nogometaš, u emisiji naziva ‘Neuspjesi prvaka’, koja se emitira ponedjeljkom na kanalu Arenasport, ugostio je Darija Srnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvoreno je progovorio o slučaju doping, zbog čega mu je bačena mrlja na karijeru.

‘Svi su stali na moju stranu, od novinara, bivših igrača, trenera… Tu osjetiš zadovoljstvo i vjeruješ da nisi kriv. To me ojačalo u životu, puno je značilo ljudima oko mene, mojoj obitelji… Bilo mi je jako teško nositi se s tim, u tom sam trenutku patio više nego ikad. Ne možete dobiti rat, to je prirodan proces, ali ovo me ubilo više od očeve smrti, jer sam i njega na kraju razočarao. Bio je to udarac za mene… Ne mogu to opisati, najteži poraz u životu. Supruga me spasila i bodrila’, ispričao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna s Eura otišao na očev pogreb i vratio se

Dotakao se i razgovora s ocem u rodnom Metkoviću uoči odlaska na Europsko prvenstvo 2016. godine. Naime poznato je to da je Darijev otac Uzeir preminuo u 75. godini života dok je Hrvatska igrala na Euru. Srna je s Eura otišao u rodni grad na očev pogreb i odmah nakon toga vratio se među Vatrene. Njegove suze za vrijeme sviranja himne i ponos koji je osjećao teško se mogu opisati…

Ispričao je kako je ocu uoči odlaska na Euro tada bolest napredovala te da mu je bilo jako loše (‘Nije mogao jesti, tek bi popio jogurt’), ali mu je – kada ga je Darijo pitao želi li da bude uz njega – u četiri oka rekao da ‘mora otići na Euro predstavljati svoju obitelj, grad i državu’.

I danas je Darijo posebno zahvalan supruzi Mireli koja ga je nagovorila da razgovara s ocem u četiri oka i pita ga želi li da bude uz njega u Metkoviću te zadnje dane ili da putuje na Euro. Da ga to nije pitao, kaže da bi ga to mučilo sve ovo vrijeme…, prenosi Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.