Niko Kovač nakon pobjede nad Realom: ‘Napadački smo igrali stvarno odlično, ali morat ćemo se popraviti u fazi obrane’

epa07703962 Bayern's head coach Niko Kovac attends a training session in Munich, Germany, 08 July 2019. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

U susretu ovogodišnjeg nogometnog International Champions Cupa njemački prvak Bayern je u Houstonu svladao španjolskog velikana Real iz Madrida sa 3-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač bili su Tolisso (15), Lewandowski (67) i Gnabry (69), dok je poraz “kraljevskog” kluba ublažio Rodrygo (84).

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je prvo poluvrijeme za Real.

” U prvom poluvremenu se igralo jako dobro i obje momčadi su imale dobre šanse. Napadački smo igrali stvarno odlično, ali morat ćemo se popraviti u fazi obrane. No, zadovoljan sam, dobro je bilo”, kratko je za klupsku stranicu rekao Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.