Niko Kovač odlučan: ‘Lewandowski bi htio zaigrati negdje drugdje, ali jedno su njegove želje, a drugo naše’

Foto: fah

Niko Kovač sa svojim je Bayernom završio dio priprema u Americi, te vodi momčad na u Rottach-Egern, mjesto u gornjoj Bavarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je Kovač poprilično odlučan u Bayernu, pa iako je Robert Lewandowski izrazio želju za odlaskom – on ga ne misli pustiti.

“Robert bi htio zaigrati negdje drugdje, ali jedno su njegove želje, a drugo naše. Lewandowski ima ugovor s našim klubom do 2021. godine i ispunit će ga do kraja”, poručio je Kovač.

Niko je izrazio i svoj stav o odštetama trenerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad bi plaćali veće odštete za trenere onda bi i oni dobili veću šansu za preživljavanje na klupi, jer se klubovima ne bi isplatilo mijenjati stručnjake svako malo”, poručio je.

Po pitanju kapetana poručio je: “Manuel Neuer ostaje naš kapetan, Thomas Müller je njegov zamjenik. No, svi znaju hijerarhiju, Robben, Ribery, Hummels, Boateng, svi oni naši kapetani, ali bez vrpce”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.