Niko Kovač suvereno ‘maršira Bundesligom’, a hvale ga Robben i Neuer: ‘Idemo prvu utakmicu Lige prvaka dobiti za njega’

Foto: fah

Nogometaši Bayerna preokretom su uspjeli doći do pobjede nad Bayerom iz Leverkusena (2:1). Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač i je dalje stopostotan na klupi najjačeg njemačkog kluba u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni njemački golman, Manuel Neuer, nakon utakmice pohvalio je hrvatskog stručnjaka i novog trenera Bayerna, Niku Kovača, koji suvereno, kako smo spomenuli, maršira vrlo jakom Bundesligom. I navijači ga obožavaju, a nedavno je donio Bayernu i prvi trofej.

“Vrlo je susretljiv i pristupačan. Vidi se da je mlad trener i još uvijek razmišlja kao igrač. Za njega će utakmica Lige prvaka sa Sportingom biti nešto posebno i idemo to dobiti za njega!”, kazao je poslije još jedne pobjede Neuer.

Nizozemski nogometaš, i jedan od najboljih igrača Bayerna, Arjen Robben, postigao je fantastičan pogodak za koji kaže da je “ušao uz malo sreće”. Kako Robben vidi Kovača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki trener ima svoj stil, ali ne bih rekao da je prijatelj s nama. Ipak je trener. I on odlučuje. Nekad ostavlja vrlo opušten dojam, ponaša se poput igrača i vrlo je ambiciozan. Veliku pažnju pridaje fizičkom dijelu i zna što trebamo, a to mi se sviđa”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.