Niko Kovač zabrinut nakon pobjede: ‘Mučili smo se, ne sjećam se kada nam se to dogodilo’

Foto: fah

Nogometaši Bayerna teško su odnijeli pobjedu u gostima kod Augsburga s 3:2 u 22. kolu Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice hrvatski stručnjak Niko Kovač nije bio zadovoljan.

“Mučili smo se, ne sjećam se kada nam se to dogodilo, kada smo primili tako rani gol i bilo je to jako frustrirajuće. Ali borili smo se, morali smo naporno raditi i na kraju smo došli do zaslužene pobjede. Možda su neki od nas već imali Liverpool na pameti, to je moguće. Nije dobro, ali je ljudski”, rekao je Kovač.

“Ukoliko se ove pogreške nastave ponavljati, posebice protiv napadačke trojke (Salah, Mane, Firmino), onda ćemo svake minute biti u opasnoj situaciji”, dodao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je oštećen i jer je ozljeđen Kingsley Coman.

“Prema liječnicima, ne izgleda dobro. Ali nakon pretraga ćemo tek znati detalje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.