Nikola Pokrivač treći put pobijedio rak: Super sam, o povratku bolesti ne razmišljam

Foto: snimka zaslona

“Super sam, svakog četvrtka moram na kontrolu, ali to mi nije nikakav problem. Ma, uopće ne razmišljam o povratku bolesti. Nogomet više neću igrati, barem ne profesionalno. Upisao sam trenersku akademiju”, rekao je Nikola Pokrivač, piše epodravina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Nikola je obolio 2015. od klasičnog Hodgkinova limfoma, nakon čega je prošao brojne kemoterapije, pa se u dresu Slaven Belupa pokušao vratiti nogometu. Bolest se kasnije vratila, tako da je opet morao na kemoterapije, pa i autolognu transplantaciju matičnih stanica, kad je sam sebi donirao stanice. Nije odustao ni nakon što se bolest vratila treći put.

Oporavlja se nakon presađivanja koštane srži od majke Ane.

Pomogla mu je kompletna sportska Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam koje riječi da biram za te ljude. Svima veliko hvala. Kad sve prođe, kad se izliječim, na drugi ću se način zvahvaliti svima. Ne znam kako, ali hoću nekako”, rekao je Pokrivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.