Nikola Vlašić opisao trenutak u kojem se ozljedio: ‘Nisam imao gdje staviti nogu…’

epa07671566 Croatia's Nikola Vlasic (C) leaves the pitch after suffering an injury during the UEFA European Under-21 Championship 2019 Group C soccer match between Croatia and England in San Marino, 24 June 2019. EPA/LUCA FANFANI

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine u posljednjem nastupu u skupini C na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu igrala je 3-3 (1-1) protiv Engleske u Serravalleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Opet je u pitanju isti zglob koji sam ranije ozljedio, ali dogodilo se nakon udarca, a ne tijekom njega. Igrač je uklizao spriječiti šut, a ja nakon njega nisam imao gdje staviti nogu i onda sam stao na njegovu nogu i izvrnuo zglob. Ozljeda je lakša, ali imao sam još neki eden i to me puno više presjeklo nego što je stvarno bilo bolno”, rekao je Nikola Vlašić koji je izašao odmah nakon postignutog pogotka za 2:2, pišu Sportske novosti.

“Mogao sam ja izaći bez nosila i to sam rekao doktoru, ali morao sam leći na njih, pa je to možda malo tužnije izgledalo”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.