(FOTO) Ništa od preuzimanja vrha ljestvice: Hajduk poražen u Koprivnici od Slaven Belupa

Foto: fah

U predzadnjoj utakmici 4. kola Prve HNL nogometaši Slaven Belupa pobijedili su Hajduk sa 2-1 (1-0), što su prvi izgubljeni bodovi Splićana u novoj sezoni hrvatskog prvenstva, a prva pobjeda Koprivničana nakon tri uzastopna poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Strijelci za pobjedu domaće momčadi bili su David Puclin u 37. minuti i Ivan Krstanović u 84. minuti iz kaznenog udarca. U završnici utakmice poraz Hajduka ublažio je Nigerijac Samuel Edouk pogotkom u šestoj minuti sučevog dodatka.

Dvoboj na Gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš” sudio je Marko Matoc iz Zaprešića koji je podijelio dva crvena i čak 11 žutih kartona. Prvo je u 56. minuti isključen novi Hajdukov igrač Marin Jakoliš zbog udaranja laktom, nakon što je u igri proveo samo dvije minute. U 79. minuti drugi žuti karton dobio je igrač Slavena Bruno Bogojević.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 10 bodova iz četiri nastupa, drugoplasirani Hajduk i Rijeka imaju po devet bodova, ali Riječani imaju utakmicu manje koju će odigrati večeras, s početkom u 20 sati na gostovanju kod Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo je osmi s tri boda, ispred Intera koji ima dva i Varaždina koji ima jedan bod.

Strijelci: 1-0 David Puclin (37), 2-0 Ivan Krstanović (84-11m), 2-1 Samuel Edouk (90+6)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.