Ništa se promijenilo nije od Arkanovih vremena: Velikosrpska politika i Delije koristi kako bi destabilizirala Crnu Goru uoči parlamentarnih izbora

zvezde
Foto: Facebook

Uoči parlamentarnih izbora, koji se u Crnoj Gori odvijaju danas, Srbija i velikosrpski režim predvođen bivšim šegrtom ratnog zločinca i ”neupitnog fašiste” Vojislava Šešelja, Aleksandra Vučića, čini sve kako bi destabilizirao svoje ”drugo oko u glavi”. Razlog je, naravno, posve jasan, naime, oni žele da u Crnoj Gori pobjedi velikosrpska opcija koja je već duže vrijeme u opoziciji, a velikosrpska politika ne voli biti u opoziciji, što smo vidjeli, i još uvijek gledamo, u nekim drugim državama nastalim raspadom komunističke Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ДЕЛИЈЕ КАФЕ (@delijecaffe) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su dva dana uoči parlamentarnih izbora navijači Crvene zvezde, kluba koji nagrađuje notorne ratne zločince, poput tzv. Kapetana Dragana, ozloglašene diljem Europe Delije, koje su poznate po veličanju srpskih nacističkih zločinaca, od Draže Mihailovića do Ratka Mladića, Radovana Karadžića, već spomenutog Dragana Vasiljkovića, poslale su poruku predsjedniku Crne Gore Mili Đukanoviću. Delije su, kao i većina velikosrpske politike, koja je u Srbiji dominantna i dalje s obzirom kako Srbija nije prošla proces denacifikacije poslije izgubljenih agresivnih ratova koje su vodili devedesetih, bijesne zbog činjenice da je Đukanović dobio podršku pred izbore od premijera Albanije Edija Rame.

Tako se na ogradi ispred sjeverne tribine stadiona ”Rajko Mitić”, ispred kojeg već duže vrijeme stoji i jedan tenk, našao transparent na kojem je pisalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Milo Turčine. Sad se eto potvrdilo, vekovima što se zbori. Poturica roda svoga, od Turčina mnogo gori”!

Drugim riječima, kad su u pitanje Delije ništa se nije promijenilo od vremena kada ih je vodio udbaški kiler, razbojnik i ratni zločinac, danas pokojni, Željko Ražnatović Arkan. U Srbiji kao da je vrijeme stalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.