(FOTO) Dirljive scene iz Barcelone: Dječak čekao Messija, ali uzalud, nakon toga sjeo i zaplakao

Foto: Snimka zaslona/Facebook

Kako smo već pisali najbolji igrač svijeta, Lionel Messi, nije se danas pojavio u klupskom trening-centru na redovnim testiranjima na koronavirus pred start priprema za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga svima je zapravo, pa i onima koji odbijaju prihvatiti, postalo jasno koliko su namjere Argentinca ozbiljne da napusti Nou Camp. Da sve bude gore Messi je javno poručio Barceloni da se nije pojavio jer se više ne osjeća igračem spomenutog kluba.

Dakle, Argentinac će se rastati s klubom s kojim je živio, u kojem je bio, posljednja dva desetljeća. Nema sumnje, navijači Barce teško se mire s Messijevim odlaskom, ljuti su na čelništvo kluba koje je dovelo Messija do ove situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, jedna scena sasvim sigurno će postati hit u većini medija koji posljednjih dana prate zbivanja oko Messija. Naime, jedan dječak je u Messijevom dresu čekao Argentinca ispred klupskog kampa. Nogometaši su prolazili, automobili, Messija bilo nije, kad je dječak to shvatio sjeo je na ulicu i zaplakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.