Njemačka izjednačila u nadoknadi za prvo mjesto skupine!

epa11433117 Granit Xhaka of Switzerland (R) reacts to Fabian Rieder of Switzerland during the UEFA EURO 2024 group A soccer match between Switzerland and Germany, in Frankfurt am Main, Germany, 23 June 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Njemačka i Švicarska odigrale su 1:1 u zadnjoj utakmici skupine A, čime je postalo jasno da Njemačka osvaja skupinu A, dok Švicarska ide dalje kao druga reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka je pogotkom u sučevom dodatku izvukla remi 1-1 protiv Švicarske te tako osvojila prvo mjesto u skupini A i zajedno sa Švicarskom ide u osminu finala, dok je Mađarska zadržala izglede za plasman dalje pobjedom 1-0 protiv Škotske koja je eliminirana.

Vodstvo Švicarskoj donio je Dan Ndoye pogotkom u 28. minuti, a Švicarska je to vodstvo imala sve do nadoknade drugog dijela.

Fullkrug je nakon brojnih pokušaja Nijemaca u 92. minuti utakmice bio taj koji je zabio za 1:1 – Njemačka je mogla slaviti prvo mjesto skupine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.