Nogometaši Dinama nakon bolnog poraza u Budimpešti ”vade” se na VAR: ”Ljuti smo što nismo uspjeli pobijediti”

Foto; fah

Nakon bolnog poraza Dinama u Budimpešti od Ferencvarosa i ispadanja u kvalifikacijama za Ligu prvaka reakcije igrača su uglavnom očekivane. Nitko se previše, od trenera, glavnih zvijezda, do pričuvnih igrača, ne posipa pepelom, a trebao bi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Dinama, Lirim Kastrati, koji ni izbliza ne igra na razini na kakvoj je prije dvije godine igrao Izet Hajrović, je, između ostaloga, kazao:

”Naravno da se ne osjećamo dobro. Postigli smo gol koji nam nije priznat, to se događa kada nemamo VAR. Ljuti smo svi, ali dali smo sve od sebe. Danas nismo imali sreće. Ljut sam što nismo uspjeli pobijediti.

Od sutra ćemo se koncentrirati za sljedeće utakmice. Moramo brzo zaboraviti poraz od Ferencvaroša. Ne možemo živjeti od onoga što je prošlo, sad moramo razmišljati o doigravanju Europske lige i prvenstvu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kristijan Jakić, vezni igrač Dinama, koji je u drugom poluvremenu zamijenio u prvom dijelu ove sezone najboljeg igrača Dinama, Lovru Majera:

”Čestitam Ferencvarosu na pobjedi. Mi smo danas bili bolja momčad nego oni, imali smo više prilika. Oni su iz dva udarca zabili dva gola, ali nekad bolji protivnik na terenu ne pobjeđuje. Moramo dignuti glavu gore i pobijediti u sljedećoj utakmici kako bismo prošli u Europsku ligu.

Šteta je što nema VAR-a. Da je bio VAR, bio bi priznat pogodak jer smo vidjeli da nije bilo zaleđa. To je okrenulo tijek utakmice jer mi bismo se brzo vratili u susret i on bi otišao u drugom smjeru.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.