Norvežanke uzele zlatnu medalju, a onda slavile s Hrvaticama i pjevale na hrvatskom

Foto: Snimka zaslona

Nakon pobjede protiv Danske u borbi za treće mjesto na Europskom prvenstvu hrvatske rukometašice nastavile su sa slavljem i poslije dodjela medalja najboljim reprezentacijama u Europi. Na parketu dvorane u Herningu Hrvatice su slavile, a slavile su i Norvežanke veliku pobjedu u borbi za zlato protiv Francuskinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norvežanke su se u jednom trenutku pridružile hrvatskim rukometnim kraljicama, radi se o dvije Norvežanke koje su s našim igračicama zapjevale veliki hit Zaprešić Boysa ”Neopisivo”.

Tko su dvije Norvežanke koje su zapjevale hrvatsku pjesmu s hrvatskim sportskim kraljicama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Marti Tomac i Emilie Hegh Arntzen. Podsjetimo, Tomac je kći hrvatskog trenera Željka Tomca koji već godinama radi kao trener u Norveškom rukometnom savezu. Željko Tomac ima velike zasluge za brojne uspjehe norveškog rukometa.

Naime, Marta je sjajna rukometašica te višegodišnja reprezentativka Norveške, koja prati i hrvatske sportaše, a poglavito Vatrene, odnosno hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je na SP-u 2018. u Rusiji osvojila povijesno srebro. S druge strane Emilie Hegh Arntzen rođena je u Njemačkoj te nema nekih poveznica Hrvatskom, ali zato vrlo dobro pjeva hrvatske pjesme.

Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.