Nova nagađanja: Mediji Luku Modrića i Marija Mandžukića sele u Sjedinjene Američke Države!?

Foto: fah

Mario Mandžukić i Luka Modrić, prema novim nagađanjima nekih španjolskih i talijanskih medija, mogli bi karijere nastaviti u SAD-u. Naime, Inter Miami sljedeće godine započinje prvu sezonu u MLS-u, naravno, kako bi privukli navijače traže zvijezde koje bi im osigurale i bolje sponzorske ugovore, glavne želje vlasnika su već spomenuti hrvatski nogometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On bi bio glavna zvijezda kluba u prvoj sezoni. Jedna od Modrićevih mogućih destinacija je prekrasan grad zvan Miami. Jedan od vlasnika kluba već ga je kontaktirao i želi ga dovesti da u Miamiju provede završne godine karijere. Real bi ga pustio da ode jer će sljedećeg ljeta već imati 35 godina”, piše OK Diario o mogućem transferu kapetana hrvatske reprezentacije, Luke Modrića, u Miami.  OK Diario je poznat po senzacionalističkim člancima, malo toga se ostvari od onog što su oni najavili, uostalom, Modrić u Realu i dalje ima relativno dobar status te igra u dobroj formi.

Mandžukić je ipak drugačija priča…

S druge strane Calciomercato u kontekstu Intera iz Miamija spominje i bivšeg napadača hrvatske reprezentacije, Marija Mandžukića, koji u Juventusu od dolaska novog trenera uopće ne igra. Za Mandžukića je navodno zanimanje pokazao Manchester United, no, klub Davida Beckhama mogao bi dati jaču ponudu. Naravno, kako se radi o klubu koji ima novaca u igri su i druga poznata nogometna imena, pa se tako spominje čak i Lionel Messi, koji u ugovoru s Barcelonom ima klauzulu da može besplatno napustiti klub iz Katalonije pod uvjetom da ne pojača niti jedan od velikih europskih klubova. Malo je vjerojatno da bi Messi, u ovakvoj formi u kakvoj je sada, i već tako zadnjih 13 godina, otišao u Ameriku. Realnije zvuči priča o igraču PSG-a, Edinsonu Cavaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona u MLS-u počinje u ožujku, a Inter Miami Modrića i Mandžukića bi doveo tek na ljeto iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.