Novak Đoković i Jelena odlučili prekinuti medijska nagađanja o nesuglasicama!

Foto: Instagram

Nekoć najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, medijskim nagađanjima unatoč, nije u svađi sa svojom suprugom Jelenom. Ne tako davno dio medija pisao je kako su ”privatni problemi” Jelene i Novaka razlog slaboj formi srpskog tenisača.  Svojom porukom na Instagramu Jelena Đoković odlučila je ipak razuvjeriti medijska nagađanja, utišati glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo porukom Novaka Đokovića, koji je napisao: “Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer sam uz tebe i tvoju ljubav svjesniji onoga što njegujemo i onoga za što se vrijedi boriti u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka,velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca.”

Ispod fotografije koju je Novak Đoković objavio Jelena je odgovorila u stilu zaljubljene učenice: “My love, amore, amorkoviću, jubice, duškić… Sve moje najmilije! Hvala ti što dijeliš ovu avanturu sa mnom. Divno je biti tvoje ženče, a još divnije biti roditelj s tobom. Samo jedan ti, zauvijek.

Na ovo ljubavnu prepisku na društvenim mrežama dobili su i dosta komentara, od pozitivnih do onih negativnih. Pa i najružnijih, primitivnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.