Novak Đoković ponovno u središtu pozornosti: Hoće li nastupiti na US Openu?

Foto: fah

Srpski tenisač, Novak Đoković, već mjesecima je u središtu sportske pozornosti diljem Europe, a sve je zapravo kulminiralo nakon fijaska korona turnira u Zadru, odnosno debakla Adria toura, kojeg je bio organizator. Naime, većina najuglednijih svjetskih medija žestoko su danima kritizirali odluku Đokovića da uslijed pandemije koronavirusa organizira regionalne turnire pod nazivom Adria tour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, i nakon što se sve donekle smirilo, a igrači zaraženi koronavirusom oporavili,  Đoković se potrudio ostati u središtu pozornosti svjetske sportske javnosti nekoliko tjedana prije početka Grand Slam turnira u New Yorku, odnosno US Opena. Naime, srpski je tenisač na popisu onih koji će sudjelovati na US Openu, no, to još uvijek ne znači da će on tamo doista i biti.

Podsjetimo,  španjolski tenisač Rafael Nadal jučer objavio odluku o odustajanju od putovanja u SAD zbog straha od pandemije koronavirusa, koja i dalje divlja u većem dijelu svijeta, pa tako i u Sjedinjenim Državama.

Đoković se još uvijek nije izjasnio iako je najavljeno da će biti u New Yorku, na US Openu, navodno je još uvijek pod upitnikom njegov nastup na u redovitom kalendaru posljednjeg Grand Slam turnira. Hoće li, dakle, Đoković otputovati u New York? Očekuje se da će srpski tenisač konačnu odluku donijeti večeras, a ukoliko odustane i Đoković, a neće biti ni Nadala, ni Federera, pružit će se prilika onima koji nikad nisu osvojili pehar pobjednika s obzirom da će konkurencija biti znatno manja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji će imati priliku ponovno osvojiti pobjednički pehar u New Yorku je i hrvatski tenisač, Marin Čilić, koji je već osvajao US Open.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.