Nove čarolije kapetana Vatrenih, Ancelotti: Modrić je besmrtan

Foto: fah

Luka Modrić oduševio je svojom partijom kod Celte Vigo, pogotkom i asistencijom u visokoj pobjedi Real Madrida (4:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je bila važna pobjeda na terenu gdje se obično mučimo. Danas smo, međutim, odigrali veliku utakmicu, u drugom poluvremenu bili smo nevjerojatno dobri, ali smo imali i sreće što smo osvojili ova tri bitna boda, izjavio je Modrić.

Publika mu je zahvalila pljeskom kada je u 77. minuti napuštao teren.

– To je lijepa gesta. Čini me zadovoljnim kada ljudi prepoznaju moj rad. Mogu im samo zahvaliti na tome, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realov trener Carlo Ancelotti pohvalio je hrvatskog veznjaka na konferenciji za medije nakon utakmice.

– Modrić je besmrtan, izjavio je Ancelotti i ocijenio kako je zabio gol koji je promijenio tijek utakmice: – Do tog pogotka je utakmica bila izjednačena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.