Novi cirkus u košarkaškoj regionalnoj ligi: Budućnost u četvrtoj utakmici bez gledatelja uz teren

Foto: fah

Košarkaši Budućnosti u večerašnjoj, četvrtoj utakmici finala ABA lige, u kojoj su domaćini Crvenoj zvezdi, neće imati punu dvoranu, jer je disciplinski sudac ABA lige Saša Pavličić – Bekić odlučio kazniti Podgoričane pražnjenjem dijela tribina, zbog organizacijskih propusta na trećoj utakmici odigranoj prije dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema toj odluci na četvrtoj utakmici nitko od gledatelja neće smjeti zauzeti mjesta uz teren, kao ni sjedala koja se nalaze u prva tri reda najbliža igralištu na svim tribinama SC Morača.

Budućnost je u uzavreloj atmosferi u svojoj dvorani uspjela produžiti finalnu seriju u kojoj je Crvena zvezda povela sa 2-0 uz dvije uvjerljive pobjede u Beogradu. Pobjedom u četvrtoj utakmici momčad pod vodstvom Jasmina Repeše izborila bi petu, odlučujuću utakmicu finala u kojoj bi ponovno Crvena zvezda bila domaćin, a odigravanje je predviđeno u ponedjeljak, 22. travnja (19 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.