Novi udarac za Davis Cup reprezentaciju: Ćorić nije otputovao u Madrid

epa07956207 Borna Coric of Croatia in action against Fernando Verdasco of Spain during their first round match at the Rolex Paris Masters tennis tournament in Paris, France, 28 October 2019. EPA/IAN LANGSDON

Smjena izbornika Davis Cup reprezentacije Željka Krajana nije jedini problem s kojim su se susreli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, naši tenisači će u Madridu od 18.-24. studenog braniti naslov i to sami. Privremeni izbornik je Franko Škugor. Ali nisu ni uspjeli otići u Madrid bez novih problema.

“Imali smo jutros situaciju. Borna je dobio temperaturu preko noći tako da jutros nije bio u stanju putovati s nama u Madrid. Čekamo ga čim se stanje stabilizira, sutra ili preksutra. Pridruženi član je Antonio Veić kao trener, a i sam je radio s Ćorićem tako da je korisno da je tu s nama. Imamo trening već danas navečer, a to je dobro zbog prilagodbe”, rekao je Škugor uoči odlaska, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.