Novi veliki uspjeh Dodiga i Mela: Osvojili Masters u Cincinnatiju

Foto: Twitter

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo osvojili su naslov pobjednika na ATP turniru Masters 1000 serije u Cincinnatiju, gdje su u nedjeljnom finalu svladali Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua sa 7-6 (5), 6-7 (5), 10-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodigu i Melu to je šesti zajednički naslov, a četvrti na turnirima Masters 1000 serije. Hrvatsko-brazilski par trijumfirao je ove godine na kanadskom Mastersu u Torontu, prošle godine u pariškom Bercyju te 2013. u Šangaju.

Ovim naslovom Dodig i Melo su se približili još jednom, četvrtom uzastopnom nastupu na završnom turniru osam najboljih parova na ATP Finalu u londonskoj O2 Areni.

ATP Cincinnati, parovi – finale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IVAN DODIG/Marcelo Melo (HRV-Bra/4) – Jean-Julien Rojer/Horia Tecau (Niz-Rum/5) 7-6 (5), 6-7 (5), 10-6

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.