Novinari pišu o odlasku, Mane poručuje: Jako sam sretan

mane
Foto: fah

Nogometaši Liverpoola ostvarili su sinoć važnu 2:1 pobjedu protiv Aston Ville, te su se tako bodovno izjednačili na vrhu s Manchester Cityjem, uz utakmicu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol vrijedan tri boda i nastavak nade da mogu do titule najbolje momčadi Premier lige, postigao je Sadio Mane u 65. minuti. Bio je to njegov 15. prvenstveni pogodak ove sezone, a koliko važan svjedoče izjave nakon utakmice.

– On je mašina, ogroman igrač, ogroman. Fizički, njegova kombinacije tehnike, želje i fizičke spreme, Kada su svi već umorni, on nije. Odličan gol, fantastičan igrač svjetske klase, nahvalio je Senegalca trener Redsa, Jurgen Klopp.

Mane je još jednom pokazao koliko znači za ovu momčad Liverpoola, iako se posljednjih dana spominje njegov odlazak u Bayern. Novinare je nakon susreta zanimalo je li sretan i ostaje li u Engleskoj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dok smo osvajali trofeje, bio sam više sretan. Nastojim uživati u svakom trenutku, postići i asistirati što više. Sve je podređeno timu, bez tima, ja sam ništa. Dečki čine moj posao lakšim. Jako sam sretan, odgovorio je Mane novinarima, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.