Nužne promjene: Odlazi li iz Reala jedna od najvećih zvijezda, čiju igru trener Zidane obožava?

Foto: fah

U tijeku je za Real sezona za zaborav, barem kad je u pitanju španjolska nogometna liga. Naime, Real je ispao u Kupu, u prvenstvu je Barcelona nedostižna, očito su promjene nužne. Pitanje je samo kakve?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati španjolskim medijima ova sezona mogla bi biti posljednja za Isca u dresu aktualnog prvaka Europe.  Jedan od najboljih igrača svijeta, kako su mu donedavno tepali u Španjolskoj, pred izlaznim je vratima. Na klupi Reala i sljedeće će sezone sjediti Zinedine Zidane, koji već sada pokušava složiti križaljku za iduću sezonu, u kojoj se očekuje povratak kraljevskog kluba na vrh Primere.  U novoj križaljci francuskog stručnjaka za Isca nema mjesta, iako navodno cijeni njegov stil igre.

“Isco je ove sezone trebao biti jedan od ključnih igrača, ali je zakazao”, javljaja novinar Josep Pedrerol. Navodno je trener Reala razočaran igrom Isca, zbog kojeg je iz Reala morao otići i James Rodriguez, baš kako bi Isco dobio više prostora. No, priliku očito nije iskoristio.

Prema Pedrerolu Zinedine Zidane voli stil igre kakav gaji Isco, međutim, više nema strpljenja s njim. Ni sam Isco ne bi imao ništa protiv odlaska iz Reala s obzirom kako još uvijek nije izborio status standardnog prvotimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponude navodno stižu, posebno iz Engleske, od Manchester Cityja, Chelsea, Manchester Uniteda... Real bi rado u svojim redovima vidio belgijskog reprezentativca Edena Hazarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.