Objavljena snimka Torcidine tučnjave s A1: Oglasili se DORH i HAC, propucani muškarac tvrdi da nije sudjelovao u neredima

Foto: snimka zaslona, fah, montaža narod.hr

Jedna od osoba koje su ozlijeđene u sinoćnjem masovnom sukobu Torcide i policije hospitalizirana je u Općoj bolnici Karlovac. Muškarac je kirurški obrađen jer je imao prostrjelnu ranu desne potkoljenice. Izvan životne opasnosti je i stanje mu je stabilno, potvrdili su za N1 iz bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku tučnjave možete pogledati OVDJE.

Propucani muškarac tvrdi da nije sudjelovao u neredima

Kako HRT službeno doznaje iz Opće bolnice u Karlovcu, sinoć u 22:45 zaprimili su osobu s težim tjelesnim ozljedama, ali izvan životne opasnosti. Riječ je o mlađoj osobi koja je u Karlovac dovezena vozilom Hitne pomoći iz Jastrebarskog, nakon čega je podvrgnuta kirurškim intervencijama. Policija je jutros obavila službeni razgovor s ozlijeđenim.

 

“Zaprimili smo osobu koja je bila na mjestu događaja, međutim nejasna je njezina uloga u svemu tome. Prema njegovoj izjavi, on nije bio aktivni sudionik onoga što se događalo, nego slučajna žrtva propucavanja, odnosno nečega što se dogodilo kao incident vatrenim oružjem. Njegovo stanje je stabilno i dobro se oporavlja, nije ni na koji način vitalno ugrožen, radi se o prostrjelnoj rani potkoljenice i za sada je to sve skupa pod kontrolom i dobro”, rekao je za HRT Suad Crnica, spec. kirurg, subspecijalist plastične kirurgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasile su se Hrvatske autoceste

Oglasili su se iz HAC-a.

“Obavještavamo javnost kako je zbog navijačkih nereda na odmorištu Desinec i samoj autocesti A1, a na zahtjev policije, dionica autoceste A1, između NP Lucko i cvora Jastrebarsko bila zatvorena i to:

Dionica autoceste u smjeru mora (od NP Lučko do NP Jastrebarsko) bila je zatvorena jučer od 21:45 sati do 10:05 sati današnjeg dana, dok je dionica autoceste u smjeru ZG (od NP Jastrebarsko do NP Lučko) bila zatvorena za promet jučer od 22:35 sati do 23:59 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem želimo poslati poruku da oštro osuđujemo svako nasilje i izražavamo žaljenje zbog nastale situacije, koje je i našim korisnicima otežalo putovanje autocestom, a Hrvatskim autocestama prouzročilo štetu”, stoji u priopćenju Hrvatskih autocesta.

Oglasio se DORH

O sukobima se oglasio DORH.

“Dežurni zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici je, u suradnji s policijskim službenicima, proveo očevid na autocesti A1, kod odmorišta Desinec, povodom napada navijača HNK Hajduk na djelatnike MUP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom navedenog sukoba policijski službenici uporabili su vatreno oružje te je došlo do ranjavanja dvojice navijača koji su zadobili prostrijelne rane. Dežurni zamjenik izdao je potrebne naloge te se poduzimaju i druge mjere radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica”, stoji u objavi DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.