Odlazak plave legende: Zvezdanu Cvetkoviću navodno je pozlilo, srušio se i udario u betonski rubnjak

Foto: GNK Dinamo

Bivši Dinamov obrambeni nogometaš, legenda zagrebačkog kluba i hrvatski nogometaš, rodom iz Karlovca. 57-godišnji Zvezdan Cvetković, pronađen je mrtav jutros oko 8 sati u garaži na Kostanjevcu. U prvom trenutku nisu se znali uzroci smrti nekoć velikog nogometaša, koji je imao problema sa srcem. Brat Zvezdana Cvetkovića, Boro, također nekoć Dinamov nogometaš, otkrio je što se dogodilo njegovom bratu, navodno mu je pozlilo te je pao i udario glavom u rubnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čuo sam se sa Zvjezdanovim sinom i on mi je rekao kako je bratu posljednjih dana bilo loše. Jutros je oko 7.30 sati pao ispred kuće, valjda blizu garaže i udario direktno glavom u rubnjak. Kaže mi bratov sin da je na mjestu ostao mrtav”, rekao je za srpski Kurir Boro, koji je također rekao da je njegovom bratu pozlilo i prije nekoliko dana kada je pao u kući te tom prilikom ozlijedio glavu. “Kaže mi nećak da je od tog pada imao hematome po glavi. Nije mi se žalio da je imao zdravstvenih problema, nećak mi kaže da je umro od udarca glavom u betonski rubnjak”, rekao je Borislav Cvetković.

Podsjetimo, Zvezdan Cvetković nosio je dres reprezentacije Jugoslavije do 1987. godine i upisao tek devet nastupa, dakle, uglavnom nije bio standardan reprezentativac. S druge strane, Boro je bio također u Dinamu, kao napadač i kao član legendarne Dinamove generacije iz 1982., četiri godine kasnije otišao je u Crvenu zvezdu zbog sukoba s Ćirom Blaževićem. Prije desetak godina Bori i Zvezdanu u Karlovc je ubijen otac, a Zvezdanov sin Igor Cvetković zaposlenik je zagrebačke Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.