Odlazi li mlada zvijezda Dinama? Savjetnik Zdravko Mamić tvrdi da Rog može ići za 15 milijuna eura!

Foto: fah

Nakon što je Dinamo na Poljudu pomeo domaći Hajduk sa 4:0, a junak utakmice bio Marko Rog, ponovno se aktualiziralo pitanje njegovog odlaska iz Maksimira. Kada znamo da je odlazak najavio i Alžirac Soudani, koji je navodno odbio potpisati novi ugovor s modrima, postavlja se pitanje s kime će plavi uopće igrati u Europi, bilo u Ligi prvaka, bilo u Europskoj ligi, koju su već osigurali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu talijanskim mediji, točnije Sky Sport Italia i Sportitalia, Marko Rog blizu je odlaska iz Zagreba i kreće prema Napulju, dakle, u Napoli, koji je ovog ljeta izgubio glavnu zvijezdu, Argentinca Gonzala Higuaina, koji je za bolesnu sumu od 94 milijuna eura, što je kritizirao i bivši Vatreni, Robert Prosinečki, ovog ljeta prešao u Juventus.

Talijanski mediji pišu kako interes talijanskog kluba za Marka Roga traje već nekoliko tjedana i da su pregovori intenzivni. Napoli je navodno za Roga ponudio 15 milijuna eura, što je osam milijuna eura nego za Maka Pjacu, koji je pojačao talijanskog prvaka torinski Juventus. No, talijanski mediji tvrde kako je Napoli pojačao svoju ponudu za tri milijuna kako bi se čelnici Dinama odlučili na prodaju mladog nogometaša odmah.

Savjetnik Dinama, Zdravko Mamić, koji očito dobro savjetuje svoje nogometaše, tvrdi da Rog može ići za 15 milijuna eura, što znači da će sve formalnosti biti riješene odmah po završetku kvalifikacija za Ligu prvaka.  Dinamo, podsjetimo, igra protiv neugodnog Salzburga. Međutim, Talijani žele odmah Roga u svojim redovima i ne pada im napamet čekati. I za to su spremni platiti čak 18 milijuna eura.  Hoće li Dinamo sa svojim savjetnikom popustiti pred izazovom zelenih novčanica? Teško je odoljeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.