Odlična Hrvatska poražena od moćne Francuske

hrvatska
Foto: fah

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija poražena je u Koprivnici od Francuske 19:21 (8:12) u svom trećem nastupu u skupini 4 kvalifikacija za odlazak na Euro ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hrvatskim redovima sjajna je bila Josipa Mamić koja je predvodila naše strijelce s pet pogodaka uz stopostotni šut. Valentina Blažević dodala je četiri gola, a tri je postigla Dejana Milosavljević.

Hrvatske vratarke skupile su 12 obrana, Tea Pijević sedam, a Ivana Kapitanović pet.

Najučinkovitija kod Francuskinja bila je Coralie Gladys Lassource sa četiri gola, a po tri su zabile Deborah Lassource i Estelle Nze Minko, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.