Oduševio malog navijača: Mogu ga kažnjavati koliko god hoće, ali “kakva je ta ljudina Slaven Bilić”!

Foto: Snimka zaslona

Iako je kažnjen ‘zbog nesportskog ponašanja’, s obzirom kako je na utakmici svog kluba razočaran činjenicom da je protivnička momčad izjednačila u posljednjim sekundama utakmice bacio televizijski mikrofon, Slaven Bilić i dalje je vrlo popularan u Engleskoj, posebno kod navijača West Hama. S jedne strane uspostavio je gotovo obiteljski odnos s igračima, što mu se obilo o glavu u slučaju Dimitrija Payeta, s druge strane pokušava, i uspjeva, uspostaviti idiličan odnos s navijačima, naravno, koliko god je to moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj je sezoni bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić stekao kultni status na Otoku, no, u drugoj mu ide nešto lošije, ali i dalje ga navijači vole.  Zbog nekih ”malih stvari” koje su mnogim ”malim ljudima” velike toliko da se pamte cijeli život.

Naime, navijač West Hama Matt Hill odveo je sina Alfa na trening, sve su vidjeli osim igrača koji je najdraži igrač mališana. Dakle, osim Andyja Carrolla kojeg je Alf htio upoznati jer mu je najdraži igrač. Otac i sin čekali su na hladnoći, no, nisu dočekali, Naišao je u automobilu Slaven Bilić te ih je pitao koga čekaju.

” Andyja? Neće vam on doći tako skoro. Radi na snazi u teretani”, odgovorio im je Bilić, dječak je tužno spustio glavu, no, onda je Bilić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma, upadajte u auto. Idemo vidjeti Carrolla!…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.