Oduševljeni Joško Jeličić: ‘Popijte, nazdravite, svaki pravi Hrvat treba biti ponosan na Dinamo!’

Foto: snimka zaslona

Kako smo već pisali Dinamo je u uzvratnoj utakmici play offa Lige prvaka u norveškom Trondheimu odigrao 1:1 protiv Rosenborga i tako se poslije maksimirskih 2:0 plasirao u grupnu fazu Lige prvaka. Hrvatski prvak vratio se poslije tri godine u grupnu fazu najjače klupske nogometne lige u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu iz Trondheima je prenosila televizija PlanetSport, a u studiju su bili Joško Jeličić, kao voditelj, a inače bivši igrač Dinama i Hajduka, i gosti Zlatko Kranjčar te Stipe Pletikosa. Sva trojica bivših nogometaša oduševljena je velikim uspjehom Dinama te ulaskom u LP.  Jeličića je razveselio gol Amera Gojaka, kojim je Dinamo potvrdio plasman u Ligu prvaka i slomio goropadni i opasni Rosenborg u uzvratu.

“Amere, ljubimo ti ljevicu. Ubio si pauka!”, kazao je Joško Jeličić u studiju, aludirajući tako na tzv. paukovu mrežu u samim rašljama domaćeg golmana.

Dakako, posebno je oduševljen uspjehom Dinama bio legendarni bivši hrvatski izbornik, bivši hrvatski reprezentativac, bivši nogometaš i trener Dinama, Zlatko Cico Kranjčar, koji je itekako hvalio momčad Nenada Bjelice. Kranjčar vjeruje da će Dinamo biti solidan i u Ligi prvaka, u konkurenciji europskih divova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeličić u elementu…

“Dragi gledatelji, ja i Stipe ne smijemo jer radimo ujutro, ali vi popijte i nazdravite! Svaki pravi Hrvat treba biti ponosan na Dinamo”, kazao je Jeličić u odjavi emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.